×

NS - STEEL SINCE 1989

KVALITET I DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Višedecenijsko postojanje i uspešno poslovanje samostalne metaloprerađivačke radnje „SREMAC“ koja je osnovana u Aprilu 1989 god. uliva poverenje, garanciju kvaliteta u pružanju usluga mašinske obrade i izrade delova. Shodno dugogodišnjem iskustvu od osnivanja do 2007 god. s.m.r. „SREMAC“ ostvarila je uspešnu saradnju sa mnogobrojnim renomiranim preduzećima i kompanijam kako u zemlji tako i u regionu.

Vremenom sa povišenim obimom poslovanja rasle su potrebe za proširenjem kapaciteta u procesu mašinske obrade, proporcijalno je rastao trend plasmana naših proizvoda na inostrano tržište i shodno tome odlučeno je da 2007 god. se prilagodimo i nastupimo na tržište sa novim imenom NS-STEEL 1989 DOO.

NS-STEEL 1989 DOO nastavlja uspešnu saradnju sa poslovnim partnerima,unapređuje poslovanje i proširuje svoju poslovnu referencu, partnere pridobija motom da iz dana u dan implementira viši kvalitet poslovnosti i profesionalizma.

PROIZVODNJA MAŠINA

Stručan tim inženjera je učestvovao na projektu izrade mašine. Korišćene su proverene komponente, najvkvalitetniji materijali, softver je urađen po našem zahtevu i praktičnom iskustvu koji imamo u oblasti čićenja filtera i katalizatora.

MAŠINSKA OBRADA - IZRADA ZUPČANKA

Pružamo kompletne usluge mašinske obrade i izrade zupčanika. Razne nivoe popravki mašina – izlaska na teren stručnih lica, demontažom postojeće mašine - postrojenja, projektovanje tehničke dokumentacije, izradom potrebnih mašinskih delova i završnom montažom – GENERALNI REMONT.

WATER JET - PLAZMA - LASER

Sečenjem garantujemo visoku preciznost i kvalitet sa tačnošću rezanja od ±0.1mm, radni sto je 4000 x 2000 mm, debljine lima do 210 mm na raznim materijalima kao sto su: Čelik, Alatni čelik, Manganski čelik, Opružni čelik, Hardox, Prohrom - inox, Alimunijum, Bakar, Titan, Plastiku, Staklo, Keramika, Granit, Mermer, Kamen, Drvo, Guma

ZAVARIVANJE – BRAVARSKI RADOVI

Zavarivanje je proces spajanja dva ili više metala istog ili približno istog hemijskog sastava. Spajanjem se dobija nerazdvojiva veza, a izvodi se pod dejstvom toplote, uz dodavanje (u nekim slučajevima i bez dodavanja) dodatnog materijala.

Zavarivanje je proces spajanja dva ili više metala istog ili približno istog hemijskog sastava. Spajanjem se dobija nerazdvojiva veza, a izvodi se pod dejstvom toplote, uz dodavanje (u nekim slučajevima i bez dodavanja) dodatnog materijala.

NAŠIM KUPCIMA PRUŽAMO SLEDEĆE USLUGE:

- Projektovanje i konstruisanje - izrada dokumentacije
- Izrade sklopova i konstrukcija na osnovu uzorka ili dokumentacije
- CNC sečenje pločastih materijala
- Usluge zavarivanje - bravarski radovi

Usluge specijalnog zavarivanja izvodimo sledečim postupcima za različite vrste materijala:

MATERIJAL DEBLJINA (mm) TEHNIKA  
Inox 0,5 -50 TIG
Čelik 1-100 MIG / MAG, elektrolučno (SMAW)
Liveno gvožđe 1-20 elektrolučno (SMAW)
Aluminijum 1-12 TIG
Aluminijum 1-50 MIG
Bakar 1-15 TIG, oxy acetilen
Mesing 1-15 TIG, oxy acetilen
Bronza 1-15 TIG, oxy acetilen

STATISTIKA

3450+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

10800+

ZAVRŠENIH POSLOVA

2250+

SERVISA

32

ZAPOSLENIKA

POSLOVNA SARADNJA

Učinićemo sve da napravimo svoj sledeći najbolji projekat zajedno sa Vama.

TOP